Η Ιστορία μας

Το ξενοδοχείο αποτελεί μείγμα σύγχρονης πολυτέλειας και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής χτισμένο με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο της περιοχής.

Διαθέτει 56 πλήρως εξοπλισμένα ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες διακοσμημένες με απαλούς γήινους χρωματισμούς και λιτή επίπλωση ενώ προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Οι καλαίσθητες μεζονέτες προσφέρουν ιδιωτική πισίνα ενώ πολλά από τα δωμάτια έχουν πανοραμική θέα στη λιμνοθάλασσα του Γροίκου.
Για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας οι καλύτερες επιλογές του νησιού αντιπροσωπεύονται από το ιταλικό εστιατόριο Cielo e Mare, την αυθεντική ταβέρνα Πλεύσις και το παραθαλάσσιο lounge bar Cielo. Ένας παράδεισος ευεξίας και χαλάρωσης αποτελεί το φημισμένο «ANASA Wellness & Spa» το μοναδικό κέντρο ευεξίας 5 αστέρων στην Πάτμο.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap (SMERC Fund), στοχεύει μέσα στα επόμενα χρόνια να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και να επεκτείνει σημαντικά τις υποδομές του ξενοδοχείου αυξάνοντας τον αριθμό των δωματίων. Επιπλέον η εταιρία δεσμεύεται να αναδείξει περαιτέρω τον τοπικό πολιτιστικό πλούτο της Πάτμου και τη φυσική ομορφιά του κόλπου του Γροίκου με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα της περιοχής και ενσωματώνοντας παραδοσιακές αρχιτεκτονικές τεχνικές στους χώρους του ξενοδοχείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ