Προγραμματίστε εγκαίρως: Δείτε το πρόγραμμα του καταμαράν για το 2015 και ενημερωθείτε για τα νέα δρομολόγια προς Πάτμο !

Πρόγραμμα Catamaran

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το πολύ-αναμενόμενο πρόγραμμα του καταμαράν για όλο το καλοκαίρι. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας ή με το πρακτορείο σας πριν από το ταξίδι σας, καθώς αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να μεταβληθεί.
Κατεβάστε σε μορφή PDF το πλήρες πρόγραμμα για το 2015.

Νέο δρομολόγιο από τη Σάμο

Μια νέα διαδρομή καθιερώθηκε με το ταχύπλοο ΑΝΝΑ ΕΞΠΡΕΣ, η οποία θα συνδέει τα νησιά Αγαθονήσι, Πάτμο και Σάμο, καθώς και άλλα νησιά της περιοχής, ξεκινώντας από την Κυριακή 1η Μαρτίου. Τα ωράρια ισχύουν από 01/03/2015 έως 04/30/2015 και έχουν ως εξής: ΑΝΝΑ ΕΞΠΡΕΣ:

annaexpress

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ταχύπλοο ΑΝΝΑ ΕΞΠΡΕΣ θα πραγματοποιεί διανυκτέρευση στην Πάτμο κάθε Τετάρτη. Αναλυτικό πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, οπότε και θα δημοσιευθεί.

Πέμπτη διαδρομή ανάμεσα στην Πάτμο και τον Πειραιά από την Blue Star Ferries

Μια πέμπτη διαδρομή καθιερώθηκε με σκοπό τη σύνδεση της Πάτμου με το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και με άλλα νησιά των Δωδεκανήσων με το Super Fast Ferry, της εταιρείας Blue Star Ferries.
Αυτή η πέμπτη διαδρομή θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Για το διάστημα εκείνο, η σύνδεση του Πειραιά και της Πάτμου θα είναι διαθέσιμη καθημερινά.Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της εταιρίας Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα www.bluestarferries.gr.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια σχετικά με την μετάβαση σας στην Πάτμο και στο ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια.

Κρατήσεις