Ένατη έκδοση του τριμηνιαίου εταιρικού περιοδικού «The Diviner»

Κυκλοφόρησε το ένατο τεύχος του τριμηνιαίου, ηλεκτρονικού περιοδικού «The Diviner», από τον όμιλο Divine Hotels (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2019)!

Αυτό το τεύχος δε θα μπορούσε παρά να είναι άκρως καλοκαιρινό. Στο «ntomataki», βρείτε τη συνταγή του σεφ Ιούλιου Καλαποδά για το γεμιστό θράψαλο με ρύζι και κουκουνάρι, ένα πιάτο από το φετινό καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου «Apocalypsis» στην Πάτμο, που προσφέρει γνήσια μεσογειακή κουζίνα. Στο «meraki», μάθετε την ιστορία του «Κωακού Αμπελώνα» της Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου στην Κω και στο «posperi», θα διαβάσετε τα πάντα για το φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου και τη μαγευτική βραδιά στο ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, που μεταμορφώθηκε σε θερινό σινεμά!

Για το ρεπορτάζ, στη στήλη «fakos», πήγαμε τσάρκα στα νησάκια γύρω από τη Πάτμο με ιδιωτικό σκάφος και ανακαλύψαμε τα κρυμμένα διαμάντια του Αιγαίου. Στη στήλη «soma», η αιθέρια Αναστασία Στογιαννίδη, που διδάσκει hatha yoga bien tempéré εδώ και 32 χρόνια, μας συστήνει τη μέθοδο της Eva Ruchpaul και εξηγεί γιατί σήμερα η γιόγκα έχει γίνει «μόδα», όπως το γρήγορο φαγητό.

Για τη στήλη «patron» διαλέξαμε το πιο island-boho brand, «nεnε», με καταγωγή από την Πάτμο και φορέσαμε εσπαντρίγιες με νησιώτικα χρώματα και αρχοντικά καφτάνια. Τέλος, για τη στήλη «homa», ανακαλύψαμε μία καινοτόμα πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης SAILMED.ORG, που αναβιώνει την «Ιστιοπλοϊκή Μεταφορά Φορτίου στο Αιγαίο» και τιμά την αιγαιοπελαγίτικη παράδοση. Yψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα μεταφέρονται από και προς τα νησιά του Αιγαίου μόνο με τα πανιά και τον άνεμο, με μηδενικό οικολογικό κόστος.

Διαβάστε το ένατο τεύχος