Όγδοη έκδοση του τριμηνιαίου εταιρικού περιοδικού «The Diviner»

Κυκλοφόρησε το όγδοο τεύχος του τριμηνιαίου, ηλεκτρονικού περιοδικού «The Diviner», από τον όμιλο Divine Hotels (Απρίλιος – Ιούνιος 2019)!

Αυτό το τεύχος έχει μια «ανοιξιάτικη φρεσκάδα» και δεν είναι λόγω εποχής. Το περιοδικό μεγάλωσε, όπως μεγάλωσε και η περιέργεια για τον τόπο μας. Εμπλουτίστηκε με τρείς νέες στήλες: «patron», «molyvi», «homa», με τo όνομα κάθε στήλης να φανερώνει το περιεχόμενο της, αντίστοιχα (μόδα, σχέδιο, περιβάλλον). Οι υπόλοιπες στήλες που διατηρήθηκαν στο περιοδικό και μετονομάστηκαν είναι οι εξής: «fakos» (ρεπορτάζ), «posperi» (συνέντευξη), «soma» (ευφορία). Οι δύο στήλες «ntomataki» (συνταγή) και «meraki» (ντόπιοι παραγωγοί / προϊόντα), παρέμειναν ακριβώς ίδιες.

Στο «ntomataki» αυτού του τεύχους λοιπόν, θα βρείτε συνταγή για παραδοσιακές λαμπρόπιτες από την Κω. Στο «meraki» θα ανακαλύψετε το Άριστον, ένα από τα λιγοστά παραδοσιακά καφέ - ζαχαροπλαστεία της Κω, στο «posperi» θα γνωρίσετε έναν σχεδόν αυτοδίδακτο φωτογράφο και στο «fako» το πολιτιστικό κέντρο Κήπος του Ιπποκράτη – Αρχαίων Οίκος. Στη στήλη «soma», δίνουμε συμβουλές για την αρχή του καλοκαιριού και στη στήλη «patron» μαθαίνουμε παρέα για τον αργαλειό.

Τέλος, στη στήλη «molyvi», παρατηρούμε προσεκτικά το αρχαιολογικό μουσείο Κω και στη στήλη «homa», αναδεικνύουμε τη δύναμη του εθελοντισμού, μέσα από το παράδειγμα της πανελλαδικής εκστρατείας «Let’s Do It Greece!».

Διαβάστε το όγδοο τεύχος