Το Patmos Aktis Suites & Spa στα Ετήσια Βραβεία Αναγνωστών του Condé Nast Traveler 2018

Το Condé Nast Traveler ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των 31ων ετήσιων βραβείων αναγνωστών (Readers’ Choice Awards) την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018.

Το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa κατέκτησε την #15 θέση ανάμεσα στα 20 κορυφαία ξενοδοχεία σε Ελλάδα & Τουρκία με σκορ 95.83 !

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ξενοδοχεία μας διακρίνονται στα Βραβεία Αναγνωστών - «Readers’ Choice Awards» του Condé Nast Traveler, κάτι που αποδεικνύει τη μακροχρόνια δέσμευση μας στο να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα. Η υπόσχεσή μας να δημιουργούμε μέρη γεμάτα έμπνευση για όλους τους ταξιδιώτες και να προσφέρουμε γνήσια ελληνική φιλοξενία όπως ακριβώς συνέβαινε στην αρχαία Ελλάδα, είναι -και θα παραμείνει- διαχρονική», δήλωσε ο κύριος Νικόλαος Πουλιού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Divine Hotels.

Τα αποτελέσματα των Βραβείων Αναγνωστών 2018 - «Readers' Choice Awards» δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του Condé Nast Traveler και γιορτάζονται στο τεύχος του Νοεμβρίου, που θα βρίσκεται σε ειδησεογραφικά πρακτορεία σε εθνικό επίπεδο, στις 16 Οκτωβρίου.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα

Διαβάστε περισσότερα:

Το Patmos Aktis Suites & Spa...

Κρατήσεις