Μοιράσου την ελληνική λιακάδα!

Με φόντο το εντυπωσιακό Αιγαίο και οδηγό τον ήλιο της αιγαιοπελαγίτικης αύρας, η νέα ψηφιακή καμπάνια «Share the Sunshine», μοιράζει την ελληνική λιακάδα σε όλο τον κόσμο. 

Επιλέγοντας μέσα από μια λίστα φωτογραφιών ή εναλλακτικά ανεβάζοντας μια αγαπημένη φωτογραφία με θέμα τη λιακάδα, οι χρήστες, την συνδέουν με ένα προεπιλεγμένο μήνυμα και δημιουργούν τη λιακάδα που φωτίζει το δικό τους καλοκαίρι. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να τη μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους, λαμβάνοντας έτσι αυτόματα συμμετοχή σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι 2 ατόμων, σε 2 μαγευτικούς προορισμούς του Αιγαίου, την Κω (Κos Aktis Art Hotel) και τη Λέρο!

Κάνοντας χρήση των hashtags #sharethesunshine και #aegeanlikenoother, μέσα από τα επίσημα social media του Discover Greece και των Aegean Islands Like No Other, oι λιακάδες που δημιουργούνται εμπλουτίζουν το περιεχόμενο της καμπάνιας  «Share the Sunshine», διαδίδοντας το ελληνικό καλοκαίρι και στέλνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλους να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στο Αιγαίο.

Μοιραστείτε τη λιακάδα και αφήστε το ελληνικό καλοκαίρι να σας ταξιδέψει στα νησιά του Αιγαίου…

Κρατήσεις