Ιδιωτικές περιηγήσεις

Ανακαλύψτε την ομορφιά του Αιγαίου..

Μονοήμερη εκδρομή στα γειτονικά νησιά ή ο γύρος της Πάτμου!

Ανακαλύψτε τα γειτονικά νησιά με ένα ταχύπλοο σκάφος 10 μέτρων. Αν χρειάζεστε μια αληθινή δόση ειρήνης και ηρεμίας, ένα ταξίδι στις κοντινές περιοχές ή τις παραλίες της Πάτμου είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Απολαύστε επιπλέον ιδιωτικότητα και γαλήνη. Γνωρίστε τοπία απαράμιλλης ελληνικής ομορφιάς.

Με ένα ιδιωτικό ταχύπλοο μηχανοκίνητο σκάφος, μήκους 10 μέτρων, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε κοντινά μέρη συνοδευόμενοι από έναν έμπειρο οδηγό / σκίπερ. Υπάρχει μια ποικιλία από προτεινόμενες διαδρομές για να επιλέξετε, ώστε να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε τα μαγευτικά τοπία. Αμμώδεις παραλίες, απομονωμένα νησιά, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, θαλάσσιες σπηλιές και γνήσια, παραδοσιακά, ελληνικά χωριά.

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω (προτεινόμενες) διαδρομές:

  • Μακρονήσι - Ασπρονήσι - Τηγανάκια - Μαράθι - Αρκιοί
  • Πλατύ γυαλό (Λειψοί) - Κατσαδιά - Μακρονήσι
  • Πλατύ γυαλό (Λειψοί) - Τηγανάκια ή Μαράθι & Αρκιοί - Αγριελούσα
  • Τηγανάκια - Μαράθι - Αρκιοί - Αγριελούσα
  • Γύρος της Πάτμου

Αρκιοί: ένα νησάκι στα βόρεια των Λειψών. Οι κάτοικοι του νησιού ζουν από την αλιεία. Έχετε την αίσθηση ότι οι Αρκιοί έχουν ξεχαστεί στο χρόνο. Μακριά από τον τουρισμό, το νησί χάνεται στην ηρεμία του. Υπάρχει ένα μοναδικό χωριό με ελάχιστα σπίτια. Απέναντι από τους Αρκιούς, βλέπετε το νησάκι Μαράθι, με μια υπέροχη αμμώδη παραλία.

Μαράθι: Υπάρχει κάτι σχετικά με το Μαράθι που φαίνεται να αποπνέει απόλυτη ηρεμία, η οποία απορροφάται σχεδόν μέσω του δέρματος, όπως ακριβώς οι ακτίνες του ήλιου. Συχνά φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στη προσπάθεια των ανθρώπων να απομακρυνθούν από αυτό το παραδεισένιο νησί! Είναι πραγματικά μικροσκοπικό: ένας κυρτός απάνεμος κόλπος με πολλούς μικρούς ορμίσκους, στους οποίους μπορείτε να κολυμπήσετε ή απλά να χαλαρώσετε.

Επιπλέον πληροφορίες:

- Μια μονοήμερη εκδρομή με το ταχύπλοο σκάφος συνήθως πραγματοποιείται από τις 10:00 πμ έως τις 18:00.

- Το σκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και δέκα (10) άτομα (συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος).

- Η διάρκεια κάθε ταξιδιού μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (ένταση του αέρα, κατεύθυνση των ανέμων κλπ).

Δικό σας το σκάφος, δικό σας και το πρόγραμμα!

Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή αντί να επιλέξετε κάποιες από τις προτεινόμενες. Υπάρχει μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές, όπως: περιήγηση στο Τραγονήσι (νησί απέναντι από το ξενοδοχείο), επίσκεψη στην Πέτρα ή Καλικατσού (ο τεράστιος βράχος που στέκεται πάνω στη θάλασσα και μοιάζει με γλυπτό) ή o γύρο της Πάτμου.

Θέλετε την ησυχία σας;

Σας μεταφέρουμε σε έναν προορισμό και απολαμβάνετε επιπλέον ιδιωτικότητα. Κατόπιν αιτήματος και συνεννόησης, η ώρα της επιστροφής προγραμματίζεται σε συντονισμό με τον οδηγό του ταχύπλοου. Ενδεικτικά, ορισμένες αξιοσημείωτες παραλίες είναι η Ψιλή Άμμος (5 - 10 λεπτά), το Μοναστήρι (10 - 15 λεπτά), το Πρασόβουνο (5 -10 λεπτά) και τα Καμπαναριά (5 - 10 λεπτά). Ο εκτιμώμενος χρόνος μπορεί να διαφέρει, λόγω των διαφορετικών καιρικών συνθηκών.

Κρατήσεις