Συνέδρια και εκδηλώσεις

Ένας χώρος στα μέτρα σας

Ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa, χωρητικότητας ως και 200 ατόμων, αποτελεί μία πλήρως εξοπλισμένη τεχνολογικά αίθουσα, κατάλληλη για τον σχεδιασμό και την οργάνωση κάθε είδους επαγγελματικής εκδήλωσης. Tο εκπαιδευμένο προσωπικό, σε συνεργασία με επαγγελματίες διοργανωτές εκδηλώσεων, παρέχει βοήθεια σε κάθε βήμα της εκδήλωσης, από το καλωσόρισμα μέχρι την ολοκλήρωση.

Οι λευκές καρέκλες στέκονται σε συμμετρία ενώ η μοκέτα που καλύπτει ολόκληρο το χώρο της αίθουσας σε αποχρώσεις του γκρι, ντύνει το χώρο ζεστά αλλά ταυτόχρονα αυστηρά, προσδίδοντας στην αίθουσα ένα διαφορετικό χαρακτήρα κύρους. Πρόκειται για μια ευέλικτα μεταβαλλόμενη αίθουσα, με βήμα (Pontium) για τους ομιλητές της εκάστοτε εκδήλωσης, ενώ ο φωτισμός ρυθμίζεται πάνω στους τοίχους, επιλέγοντας ανάμεσα σε γκρι και λευκές κάθετες γραμμές. Προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις οποιουδήποτε επαγγελματικού ή προσωπικού γεγονότος, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές για την άρτια επίτευξη κάθε επαγγελματικής συνάντησης. Σε ξεχωριστό, αόρατο από την κύρια αίθουσα δωμάτιο, κλεισμένο με γυαλί, βρίσκεται ο απαραίτητος και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός ήχου, φωτισμού και εικόνας, ενώ διατίθενται και ασύρματα μικρόφωνα, οπτικοακουστικός εξοπλισμός, βιντεοκάμερες, μικρόφωνα, τηλεοράσεις και CD player. Η διαμόρφωση του χώρου αποφασίζεται από τους διοργανωτές, σε συνδυασμό με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Η κατά περίπτωση απαιτούμενη διαμόρφωση επιτυγχάνεται μετακινώντας στοιχεία, όπως καρέκλες, βήμα ή το κεντρικό τραπέζι που συνήθως τοποθετείται στο τέλος της αίθουσας και στο κέντρο της κύριας σκηνής. Στον κλιματιζόμενο χώρο της αίθουσας παρέχεται δωρεάν ασύρματο ίντερνετ ενώ υπάρχει η δυνατότητα  προβολής βίντεο με προτζέκτορα.

Κατόπιν συνεννόησης, παρέχονται υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης και διερμηνείας, προκειμένου να ικανοποιηθούν με επαγγελματισμό οι ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Αξίζει να αναφέρουμε και το πιάνο «Yamaha» με ουρά σε μέγεθος ¾, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει μουσικά τις εκάστοτε εκδηλώσεις. Οποιαδήποτε κι αν είναι η περίπτωση, πάρτι γενεθλίων, bachelor party, επανενώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις μουσικής ή κινηματογράφου, ποιητικές βραδιές, δοκιμές φαγητού ή κρασιού, ένα είναι βέβαιο: ο συνεδριακός χώρος θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σου.

Διατάξεις συνεδριακού χώρου:

Conference room setup

Κρατήσεις