Βραβεία & Διακρίσεις

Tripadvisor Certificate Of Excellence

Tripadvisor Certificate Of Excellence

Το ξενοδοχείο διακρίθηκε με Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor για τα έτη 2013, 2014 & 2015. Το εστιατόριο Apocalypsis διακρίθηκε επίσης με Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor για το έτος 2015. Το Πιστοποιητικό Διάκρισης τιμά την υπεροχή στον κλάδο φιλοξενίας ή εστίασης και απονέμεται μόνο σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor.

Χρυσός Σκούφος

Χρυσός Σκούφος

Για το έτος 2015, διακρίθηκε με βραβείο Χρυσού Σκούφου και Bραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2015, από την επιτροπή του περιοδικού «Αθηνόραμα». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το περιοδικό «Αθηνόραμα», το εστιατόριο «Apocalypsis», με βαθμολογία 15/20, έλαβε φέτος εκτός από βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και ένα  βραβείο Χρυσού Σκούφου. Κορυφαίο πιάτο: Σιταρότο καρμπονάρα με μάγουλο πεσκανδρίτσας, πουρές αγκινάρας, σαλάμι Λευκάδας και νιώτικο κεφαλοτύρι. Οι Χρυσοί Σκούφοι απονέμονται κάθε χρόνο στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας από το «Αθηνόραμα» και τον «Alpha Guide» ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Τουρισμού. Το εστιατόριο «Apocalypsis» βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.

Ομορφότεροι κόλποι του κόσμου

Ομορφότεροι κόλποι του κόσμου

O κόλπος του Γροίκου, βρίσκεται ανάμεσα στoυς ομορφότερους κόλπους του κόσμου. Mετά από ενδιαφέρον της ομάδας μάρκετινγκ του ξενοδοχείου Patmos Aktis Sutes & Spa και σε στενή συνεργασία με τον αντιπρόεδρο τότε της διεθνούς οργάνωσης «Beautiful Bays οf the world», Gallip Gur, ξεκίνησε το 2010 η διαδικασία ένταξης του κόλπου του Γροίκου στη διεθνή οργάνωση «Beautiful Bays οf the world». Μετά από συντονισμό με τις αρμόδιες δημοτικές αρχές, το 2010 εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa ταξίδεψε στο Βιετνάμ προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα τον κόλπο του Γροίκου στην Πάτμο και να κάνει την επίσημη αίτηση ένταξης, όπου και έγινε δεκτή από την επιτροπή της οργάνωσης.

Το 8ο συνέδριο της οργάνωσης «’Ομορφότεροι κόλποι του κόσμου», πραγματοποιήθηκε στη Πάτμο, σε συνεργασία με την Τουρκία, τον Σεπτέμβριο του 2012. Το συνέδριο έλαβε μέρος στο Μπόντρουμ της Τουρκίας και στην Πάτμο, στο ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, από 12 έως 15 Σεπτεμβρίου 2012. Στις 15 Μαϊου 2015, στο συνεδριακό χώρο του Patmos Aktis Suites & Spa, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής βραβείων στους συλλόγους και φορείς που έλαβαν μέρος στην εθελοντική δράση της 26 Απριλίου 2015, από την επιτροπή «Let's do it Greece» Πάτμου. Ανάμεσα στους χορηγούς αλλά και υποστηρικτές της εκδήλωσης, εκτός από το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, βρέθηκε επίσημα και ο οργανισμός «The most beautiful bays in the world», εκπρόσωποι του οποίου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος της οργάνωσης, Galip Gur.

Περισσότερα Λιγότερα
Ελληνικό Πρωϊνό

Ελληνικό Πρωϊνό

Το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa βραβεύθηκε για τη συμμετοχή του ανάμεσα στα 100 πρώτα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», με αφορμή τη δημιουργία και παρουσίαση 15 προτύπων Ελληνικού Πρωινού σε αντίστοιχες περιοχές της Ελλάδας και την ένταξη 100 ξενοδοχείων στο πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2012 στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» παρουσία εκπροσώπων του τύπου και της πολιτικής ηγεσίας.

To ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa βρίσκεται ανάμεσα στα 400 ξενοδοχεία που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, «Ελληνικό Πρωινό». Με ημερομηνία ένταξης την 1 Οκτωβρίου 2012, το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa προσφέρει πλούσιο ελληνικό πρωινό, σύμφωνα με τις αρχές και αξίες του προγράμματος. Το «Ελληνικό Πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της εκάστοτε Ελληνικής περιοχής. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα Λιγότερα
Ελληνικές Κατασκευές

Ελληνικές Κατασκευές

Διάκριση ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές κατασκευές για το έτος 2011, από το περιοδικό «Eλληνικές κατασκευές». Διαβάζουμε από το άρθρο: «Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία μεγάλη παραθαλάσσια ιδιοκτησία στη Πάτμο, η οποία περιλαμβάνει και το παλιό «Ξενία». Οι εργασίες αφορούσαν τόσο την αποκατάσταση και ανακατασκευή του υπάρχοντος κτηρίου όσο και στην προσθήκη νέων συγκροτημάτων. Αυτά σχεδιάστηκαν σε δύο διακριτούς τύπους. Διώροφα συγκροτήματα μεμονωμένων δωματίων γύρω από μια μεγάλη πισίνα, καθώς και διώροφες σουίτες με δική τους αυλή και ιδιόχρηστες πισίνες. »

«Τα νέα κτίρια χαρακτηρίζονται για τη διάσπαση όγκων τους, προκειμένου να μη θιγεί η κλίμακα του οικισμού στον οποίο εντάσσονται. Η σύνθεση αρθρώθηκε γύρω από έναν εσωτερικό δρόμο, ππυ ξεκινά από τη δημόσια πρόσβαση του οικοπέδου και καταλήγει στους χώρους υποδοχής του κεντρικού κτιρίου. Οι εξωτερικές όψεις προς το δρόμο, με έντονες ογκοπλασίες και απόκρυψη των ανοιγμάτων τους, στοχεύουν σε μία θεατρική διάσταση.»

Περισσότερα Λιγότερα
Κουζίνα του Αιγαίου

Κουζίνα του Αιγαίου

Το έτος 2014, τo εστιατόριο Apocalypsis δέχθηκε τη διάκριση «Gourmet εστιατόριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας», από την Κουζίνα του Αιγαίου (Aegean Cuisine). Η πρωτοβουλία Aegean Cuisine, ένα σύστημα μελών - επιχειρήσεων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου οι οποίες επιθυμούν και υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες αιγαιοπελαγίτικο συναίσθημα και εμπειρία, γεννήθηκε με σκοπό την αξιοποίηση της ιδιαίτερα πλούσιας αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομίας, προς όφελος της ανάδειξης και προβολής των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, αλλά και της δημιουργίας και προώθησης του θεματικού τουρισμού των νησιών μας.

Alpha Guide

Alpha Guide

Το ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa καθώς και το εστιατόριο Apocalypsis, βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια αντίστοιχα, στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οδηγό «Alpha Guide», σε συνεργασία με το περιοδικό «Αθηνόραμα».

Περισσότερες πληροφορίες: Patmos Aktis Suites & Spa, Apocalypsis.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα με φίλους

Κρατήσεις